Home » Послуги » Лінкбілдінг
linkbuilding

Лінкбілдінг

Лінкбілдінг – це один з методів просування, часто використовуваний в seo просуванні. Його суть полягає в нарощуванні посилальної ваги на сайт, розміщуючи наші посилання на трастових доменах донорах. Основне завдання такої техніки – залучення трафіку з посилань для отримання релевантного трафіку, а також підвищення довіри в очах пошукової системи. Просування сайту посиланнями – метод, для реалізації якого потрібна маса часу і зусиль фахівців. Незалежно від категорії посилального і варіантів закупівлі.

Послуги з лінкбілдингу, що надаються GenX

Крауд-маркетинг

Лінкбілдинг і крауд-маркетинг це послуги просування бізнесу від компанії GenX. Бренд або його продукція згадується в соціальних мережах або на агрегаторах з пошуку відповідей з метою розкрутки компанії.

Outreach (аутріч)

Аутріч у лінкбілдингу являє собою поширення зворотних лінків на сторінку клієнта з інших джерел за договором із клієнтами. Також до цих послуг входить і публікація анкорів.

Сабміти

GenX передбачає просування сайту природними посиланнями через сабміти.Під ними розуміють публікацію інформації про компанію з лінками на сторінках, що дають змогу розміщувати дані користувачів.

Посилальне під ключ

Для швидкого отримання потрібного результату і поліпшення позицій у видачі GenX застосовує комбіновану стратегію. Фахівці об'єднують PBN, крауд-маркетинг, аутріч і додаткові види посилального.

Відкрийте можливості Лінкбілдінгу на максимум!

Етапи лінкбілдингу

Зовнішня оптимізація сайту – послуга, яка необхідна для інтернет-магазинів, сторінок із послугами, блогів і ЗМІ. Наша компанія виконує просування сайту за допомогою посилань у кілька етапів.

Link Building

Насамперед фахівці проводять аудит і оцінку нинішньої якості посилальної маси. Також експерти мають визначити погані та хороші лінки. За допомогою цих дій формується ефективна посилальна стратегія.

Схема містить у собі заплановані роботи зі створення та поширення контенту. Також фахівці проводять пошук релевантних сторінок для поширення лінків, шукають методи комунікації з цільовою аудиторією через контент на зовнішніх ресурсах.

Ефективність посилання для просування сайту визначається його розміщенням на авторитетному джерелі з хорошою репутацією. Потрібно акцентувати увагу на якість. Необхідно ретельно підбирати сторінки для розміщення лінків.

Анкор-лист – це перелік усіх анкорів, що посилаються на певну сторінку сайту. Пошукові системи «бачать» портал після отримання всього списку анкорів. Також роботи одразу вирішують, які посилання індексувати, а які відправити в бан.

На цій стадії фахівці створюють і поширюють контент на зовнішніх джерелах. Таким чином, відбувається нарощування маси лінків. Це безперервний процес, розрахований на довгострокову перспективу. Поспіх тут недоречний.

Просування сайту вічними посиланнями вимагає детального аналізу. Це потрібно, щоб за можливості внести потрібні коригування в стратегію заради ефективності. Також це дасть змогу провести оптимізацію бюджету клієнта. Початкова схема лінкбілдингу завжди потребує змін, спрямованих на поліпшення підходів.

Наші принципи у виборі майданчиків-донорів посилань

Просування вічними посиланнями – оптимальна послуга від компанії GenX для забезпечення впізнаваності сайту. Замовити лінкбілдінг варто у нас з таких причин:

  1. Гарантія. Ми даємо можливість безкоштовного відновлення або заміну при видаленні лінків.
  2. Розумні ціни. У нас немає комісій, прихованих платежів. Ви завжди зможете домовитися з нашими фахівцями.
  3. Прозора звітність. Ми надаємо всі необхідні документи клієнтам. Також віддаємо всі лінки, з якими довго співпрацюємо.
  4. Якісний підбір. Ми самостійно знаходимо джерела згідно з вимогами клієнта. Ми маємо велику базу сайтів для закупівлі лінків.
anchor plan

Чому варто замовити просування в GEN-X?

Лінкбілдинг – це чудова стратегія для збільшення значущості брендів для пошукових систем. З її допомогою можна обігнати конкурентів. Компанія GenX допомагає клієнтам знаходити високі позиції в пошуковій видачі, для чого застосовується посилальна маса.

До переваг Лінкбілдінгу відносять:

  1. Тривалий ефект. Якісне посилальне просування забезпечує авторитетність брендів під час індексації системами пошуку. Також цей спосіб утримує компанію на високих позиціях.
  2. Залучення клієнтури. Велика кількість користувачів можуть дізнатися про товари або послуги, які пропонує певний бренд.
  3. Бюджетний варіант. Посилання для просування сайту можна отримати практично безкоштовно. Таким чином, це знижує витрати на контекстну рекламу.

Виходить, такий метод просування від GenX найкраще підходить для власників бізнесу.

ЗАПИТАННЯ ТА ВІДПОВІДІ

Цей вид розкрутки потрібен інтернет-магазинам, сторінкам послуг, блогам і онлайн-виданням.

Під ними розуміють індексовані посилання, що направляють користувачів на сторінку з донорів, яким довіряють пошукові системи.

Крауд-маркетинг забезпечує цільовий трафік, позитивну репутацію компанії та просування продуктів або послуг бренду.

Під ними розуміють посилання, що створюються разом зі сторінкою або знаходяться в шаблонах.

Зв'яжіться з нами і ми розповімо вам про наші тарифи з посилального просування.

Прописати Анкор-План до вашого проєкту!

Прокрутити вгору